Naar boven

Outdoorchef Elektrische barbecue Chelsea 420 E

Art.nr
1813021
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Specificaties

Merk Outdoorchef
Product Elektrische barbecue
Kleur Zwart
Gewicht 12,5 kg 
Materiaal frame Staal met poedercoating
Materiaal deksel en ketel Staal porselein geëmailleerd
Grilloppervlak 39,5 cm
Deksel Ja
Thermometer in deksel Nee
Ontstekingsmechanisme Elektronisch
Aantal branders 1
Vermogen  2000 Watt
Tweede brander Nee
Gereedschapshaken Nee
Zijtafel of werkblad Nee

Omschrijving

Barbecueën zonder gedoe
De Chelsea-420 E maakt barbecueën net zo eenvoudig als koken op een fornuis. Steek de stekker in het stopcontact en deze barbecue is klaar voor gebruik! De C-420 E is niet alleen handig, maar kan ook overal gebruikt worden. Ook op plaatsen waar andere barbecues niet gebruikt mogen worden (zoals een balkon) kun je met de Chelsea-420 E toch aan de slag.

Zeven warmtestanden
Het vermogen van de warmtespiraal is instelbaar in zeven verschillende standen met de druktoetsen op het voorpaneel. Op de hoogste stand kan een temperatuur van meer dan 300 graden Celcius bereikt worden! Het geëmailleerd porseleinen grillrooster wordt zeer heet waardoor gerechten de onvervalste barbecuesmaak krijgen. Deze smaakt ontstaat namelijk niet door de brandstof, maar door de temperatuur waarop het eten wordt bereid. Ontdek zelf hoe heerlijk de gerechten van deze elektrische barbecue smaken!

Optimale hitteverdeling
De optimale hitteverdeling draagt ook bij aan de heerlijke smaak van de gerechten. De barbecue is voorzien van een warmtereflectiesysteem waardoor het hele grilloppervlak gelijkmatig heet wordt. De reflector is voorzien van aluminium folie voor een goede bescherming en een lange levensduur. Voor een juist gebruik is het aan te bevelen om deze folie regelmatig te vervangen. De geëmailleerde kuip en deksel zorgen ervoor dat de hitte circuleert in de barbecue waardoor gerechten snel gaar worden zonder aan te branden. 

Compact en gemakkelijk schoon te maken
De C-420 E is een compacte barbecue die overal gebruikt kan worden. Met een grilloppervlak van Ø 39,5 cm biedt deze barbecue echter wel genoeg ruimte om voor twee tot zes personen eten te bereiden. Het schoonmaken van deze Outdoorchef is zeer eenvoudig. Vetten en sappen druipen vanzelf in een uitneembaar vetopvangbakje en ook het rooster is zeer eenvoudig te reinigen. Zet het vermogen van de brander na het barbecueën op vol vermogen en schraap het vuil met een borstel eenvoudig van het rooster.