Naar boven

Nespresso Magimix CitiZ - M196 - Zwart

Art.nr
11315NL
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Product
Merk Magimix
Productnummer 11314NL
Type Citiz M195
Garantie  2 jaar

Algemeen
Soort koffie Capsules
Koffiespecialiteit Koffie, Espresso
Inhoud waterreservoir 1 liter
Pompdruk 19 bar
Vermogen 1260 watt
Verwarmingssyteem Thermoblock

Koffieproductie
Aantal kopjes per zetbeurt 1
Instelbaar koffievolume ja
Instelbare watertemperatuur nee
Instelbare koffiesterkte nee

Gebruikersgemak
Automatisch capsules uitwerpen ja
Capaciteit opvangbak 10
Kopjes warmhoudplaat nee
Display nee
Afneembaar waterreservoir ja
Standbyfunctie nee
Automatische stop ja
Automatisch uitschakelen ja
Uitneembaar lekbakje ja

Fysieke eigenschappen
Materiaal behuizing Kunststof
Kleur Zwart
Type Citiz M195
Afmetingen 27,7 x 37,1 x 13 cm (H x B x D)
Gewicht 3,4 kg

Omschrijving

Bestel nu een van de twee voorgeselecteerde koffiepakkettem van 100 koffies (t.w.v. 40 euro)  voor slechts 10 euro bij jouw  Nespresso Original machine, gekocht in de periode 1 april 2021 t/m 30 juni 2021. Deelname t/m 31 juli 2021. Zie actievoorwaarden op www.nespresso.com/promotie

De Magimix M195 CitiZ is een stijlvolle Nespresso-machine. Het koffiezetapparaat is in 25 seconden warm en met slechts één druk op de knop zet je een lekkere kop espresso of lungo. Dankzij de hoge pompdruk van 19 bar neemt het water de koffie in de capsule extra goed op. Het aroma en de smaak van je koffie ontwikkelt zich daardoor optimaal. Met behulp van de 2 programmeerbare knoppen voor espresso en lungo zet je je koffie precies op de sterkte die je lekker vindt. Het lekrooster van de Magimix M195 CitiZ is opklapbaar. Hierdoor past er ook een hoog glas onder de koffie-uitloop. Gebruikte capsules worden automatisch opgevangen in het uitneembare opvangbakje met ruimte voor 9 tot 11 capsules.

Het handige kalkindicatielampje gaat branden wanneer de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt. Zo is het niet nodig om dit zelf bij te houden. Ook als jij 's ochtends haast hebt drink je snel nog een kopje koffie, want binnen 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Vergeet je de machine in alle haast uit te zetten? Dan schakelt deze na 9 minuten automatisch uit.