Naar boven

Outdoorchef Gasbarbecue P 420 G Minichef

Art.nr
1812805
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Specificaties

Merk Outdoorchef
Product Gasbarbecue
Kleur Zwart 
Gewicht 12,2 kg 
Brandstof Gas
Materiaal frame Kunststof
Materiaal deksel en ketel Geëmailleerd porselein
Materiaal Rooster Geëmailleerd staal
Grilloppervlak 39,5 cm x 39,5 cm
Deksel Ja
Thermometer in deksel Ja
Anti-aanbaklaag Ja
Ontstekingsmechanisme Piëzo-ontsteking
Aantal branders 1
Gereedschapshaken Nee
Zijtafel of werkblad Ja

Omschrijving


De P-420 G Minichef gasbarbecue van Outdoorchef is uitgerust met een ringbrander die aan de hand van een piëzo-ontsteking op een veilige manier aangemaakt kan worden. De draaibare Easy Flip trechter zorgt ervoor dat producten op de barbecue zowel direct als indirect gegrild, gekookt en gebakken kunnen worden.

Compact formaat
Het grillrooster van deze Minichef heeft een doorsnede van 39,5 cm. Voldoende grillruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden. Met een werkhoogte van 30 cm is dit model ideaal te gebruiken in de tuin en het park, op de camping en het balkon of zelfs op het strand. Gemakkelijk mee te nemen door het lage gewicht van circa 12 kg en de kleine pakmaat.

Twee zijtafels
De P-420 gasbarbecue is uitgerust met twee praktische zijtafels voor uw barbecuegereedschap. Deze tafeltjes zijn wegneembaar. De kogel van geëmailleerd porselein wordt ondersteund door een met nylonversterkt kunststof onderstel. Dit onderstel biedt stabiliteit en stevigheid.

Geïntegreerd dekselscharnier
Het geïntegreerde scharnier in de deksel zorgt voor het nog gemakkelijker openen en sluiten van de kogel. Bovenop de deksel bevindt zich een thermometer waarop u de inwendige temperatuur kunt aflezen. Erg handig voor een optimale garing van de producten op de barbecue. De sappen die hierbij vrijkomen, worden opgevangen in een schaal aan de onderzijde van de Minichef. Eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.