Naar boven

123-products sekalube PTFE ritsspray - 400 ml

Art.nr
60001012
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Vaak worden er allerlei smeerseltje gebruik zoals Vaseline, siliconenspray om rubber zacht te houden, echter als rubbers te "nat "zijn gaan ze aan het raam kleven en elke keer als dit opengedaan wordt gaan er minuscuul kleine stukje mee. Bij ritsen kan een siliconen gaan vlekken op het stoffen gedeelte, ook bij inspuiten van de stokken kan zit in het doek vetvlekken veroorzaken, daarom adviseren wij om de Sekalube te gebruiken deze smeert droog alle scharnieren en rollo's etc. Met een hoog percentage werkzame PTFE zal Sekalube™ zorgen voor een langdurige, niet vette, smering van metalen, kunststoffen en rubberen oppervlakken die droog moeten blijven.


Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik. 

Bij rubbers: de Sekalube™ aanbrengen en met een droge zachte doek, liefst microvezel, nawrijven. (Voor cassette toilet "natte" rubbers en dergelijke 123 Unilube gebruiken.) Bij de voortent en voortentlijst: maak de lijst voor de eerste keer vet en stofvrij, bijvoorbeeld met het lijstborsteltje, gebruik hierna een doekje, daarna in een vloeiende beweging de Sekalube™ aanbrengen, hierna de voortent inschuiven. Bij de ritsen is het inspuiten van de nopjes voldoende om de ritsen soepel te laten lopen. 

Bij tentstokken: spuit de Sekalube™ altijd in de buis en niet op de buitenzijde, de stokken zijn nu makkelijker in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.