Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Bunzlau Castle theetip rond - VGM Sunflowers

VGM Sunflowers
Art.nr
1262-2928
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Merk Bunzlau Castle
Artikelnummer 1262-2928
Type Theetip
Collectie VGM
Decor Sunflowers
Materiaal Keramiek
Afmetingen (Øxh) 10 x 1,5 cm
Geschikt voor Magetron en oven
Vaatwasserbestendig Ja

Omschrijving

Deze ronde Bunzlau Castle theetip is onderdeel van de Bunzlau Castle x Van Gogh collectie. Het theetipje beschikt over een prachtig sunflowers decor en heeft een diameter van 10 cm. Handig om het gebruikte theezakje op te zetten of bijvoorbeeld een bonbon of koekje op te serveren.

Bunzlau Castle x Van Gogh Museum collectie
Deze speciale collectie bestaat uit vier decors. De schilderijen van Van Gogh zijn niet één op één gekopieerd naar het keramiek, maar vormden de inspiratiebron voor unieke, maar herkenbare, decors. Zo komen de zonnebloemen, de bloesemtakken en de irissen – stuk voor stuk typisch voor Van Gogh – op de decors terug. Maar wel op een manier die past bij het ‘bloemrijke’ werk en het kenmerkende blauw van Bunzlau Castle.

Sunflowers
Wie kent hem niet? Zonnebloemen behoort tot de bekendste schilderijen van Van Gogh. Voor hem stonden zonnebloemen symbool voor dankbaarheid. Hij maakte dan ook meerdere schilderijen met deze fleurige, gele bloemen.

Bekijk alle theetips en het gehele Bunzlau Castle assortiment in onze webshop.