Naar boven

Maison Berger navulling geurstokjes 200 ml - Pure White Tea

Art.nr
6373
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Met de Maison Berger navulling geurstokjes 200 ml - Pure White Tea is een subtiel en verfijnd huisparfum. Het parfum combineert de friszure, sprankelende geur van bergamot met de aroma’s van witte thee en met witte muskus. Het resultaat is een delicate frisheid te midden van de bloemige noten van lelietje-van-dalen, roos en jasmijn. Dit heerlijke parfum biedt u op ieder moment de verfijning die u zoekt.

  • Topnoten: Bergamot, Zwarte bes
  • Hartnoten: Witte Thee, Lelietje-van-dalen, Roos, Jasmijn
  • Basisnoten: Ceder, Witte Muskus

Maison Berger geurstokjes werking

De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: deze navulling kan niet gebruikt worden in combinatie met de Lampe Berger brander, maar alleen met jouw Maison Berger geurstokjes! 

Specificaties
Inhoud: 200 ml
Geschikt voor: geurstokjes
Materiaal: Olie

Ontdek alle andere navullingen en het gehele Maison Berger assortiment in onze webshop.