Naar boven

Maison Berger Geurstokjes - Orange Blossom

Art.nr
6876
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Deze Maison Berger Geurstokjes - Orange Blossom zorgt voor een warme maar frisse sfeer in huis. Een parfum vol nuances, even luchtig als zinnelijk, met een vleugje jasmijn en enigszins poederig, waarmee alle complexiteit en verfijning van de oranjebloesem tot uiting komt. In combinatie met de kubusvormige verspreider van transparant glas haalt u een onmisbare accessoire in huis.

  • Topnoten: Groene noten, Oranjebloesem
  • Hartnoten: Neroli, Oranjebloesem
  • Basisnoten: Jasmijn, Oranjebloesem

Maison Berger geurstokjes werking

De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: de originele 500 ml en 1 liter navullingen kunnen niet gebruikt worden in combinatie met de geurstokjes, maar alleen met jouw Lampe Berger geurbrander!

Specificaties
Inhoud: 125 ml
Aantal: 8 geurstokjes
Materiaal: Olie , Glas , Polymeer
Afmetingen (lxbxh): 7 x 7 x 22,5 cm