Naar boven

Maison Berger navulling geurstokjes 200 ml - Aromatic Leaves

Art.nr
6263
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Deze fijne Aromatic Leaves navulling voor de Maison Berger geurstokjes is een fris en aromatisch parfum dat essentiële oliën van pepermunt en rozemarijn bevat. Het in de lucht verspreide parfum helpt bij het verhogen van uw concentratie en uw creativiteit. Rozemarijn, pepermunt en basilicum vormen een uitzonderlijke geurcompositie voor een fris interieur.

  • Topnoten: Rozemarijn, Groene noten
  • Hartnoten: Steranijs, Pepermunt, Basilicum
  • Basisnoten: Kruidnagel, Basilicum

Maison Berger geurstokjes werking

De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: deze navulling kan niet gebruikt worden in combinatie met de Lampe Berger brander, maar alleen met jouw Maison Berger geurstokjes! 

Specificaties
Inhoud: 200 ml
Geschikt voor: geurstokjes
Materiaal: Olie
Afmetingen (lxbxh): 3,7 x 7 x 15,5 cm