Naar boven

Maison Berger autoparfumset Adagio Velvet Of Orient

Art.nr
6965
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Met deze heerlijke Maison Berger autoparfumset Adagio met Velvet Of Orient geur maak je iedere autorit een stuk aangenamer. De onweerstaanbare aantrekkelijke oriëntaalse geur pakt je helemaal in. Dit grafische ontwerp wordt versterkt door de zilvermetallic-glans van het object. Het oog neemt de geometrische vormen waar, die soms driehoekig zijn, soms vierkant, halfvol of halfleeg, en die het geheel zijn eigenheid geven en ervoor zorgen dat de geur zich gelijkmatig verspreidt. Een blikvanger in de auto én een heerlijke geur. Dankzij de gematigde parfumintensiteit van 3 op 5 kunt u ervan genieten zonder dat het parfum u begint te vervelen wanneer u onderweg bent.

  • Topnoten: Koffiebloesem, Opiumbloesem, Citrusvruchten
  • Hartnoten: Oranjebloesem, Roze peper
  • Basisnoten: Vanille, Amber, Blond Cederhout

Maison Berger auto diffusers
Met de Maison Berger Autoparfums ruikt jouw auto altijd lekker. Het werkt heel makkelijk. Je klikt de de auto diffuser eenvoudig vast op het luchtrooster van jouw auto en de diffuser doet zijn werk! De geur gaat ongeveer zes weken mee. Daarna vul je de diffuser weer aan met een van vele autoparfum navullingen. Bekijk ook onze uitgebreide collectie autoparfums.

Let op: de auto diffusers zijn alléén na te vullen met originele Maison Berger auto diffusers navullingen. De 200ml, 500ml en 1 liter Lampe Berger navullingen zijn hier niet geschikt voor.


Ontdek het gehele Maison Berger autoparfum assortiment in onze webshop.