Naar boven

Exotan La Vida lounge hoekset teak+aluminium 245x245cm - antraciet

Art.nr
CH611AEFSC
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel
1899,00 1249,00
Afhalen in de winkel, bezorgen is na overleg mogelijk
Deel dit artikel

Omschrijving

Afhalen in de winkel, bezorgen is na overleg mogelijk.

Deze Exotan La Vida lounge hoekset beschikt over een antraciet aluminium frame en is afgewerkt met teakhout. De set heeft een afmeting van 245 x 245 x 63 cm. Aluminium is weerbestendig en hierdoor is de set onderhoudsarm. De set bestaat uit drie losse elementen, welke gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn, en een koffietafel. Perfect om met vrienden en familie te genieten van het zonnetje en heerlijk te loungen!

Deze set is inclusief kussens, welke voorzien zijn van een sterke buitenstof Olefin en een binnenvulling van standaard foam. Hierdoor kun je de kussens niet buiten laten liggen maar is het verstandig ze op te bergen op een droge, van zonlicht afgesloten plek. Hiermee voorkom je dat 'het weer' of schimmel in de kussens gaat zitten.

Teak FSC® is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product. Daarnaast kan teak FSC® verkleuren. Dit is inherent aan teakhout. Om teak FSC® in optimale conditie te houden adviseert Exotan de tafel regelmatig te behandelen met de daarvoor bestemde onderhoudsmiddelen

Materiaal frame: aluminium + teakhout
Materiaal kussens: olefin met standaard foam binnenvulling
Afmetingen: 245 x 245 x 63 cm (drie losse delen)

Ontdek het gehele Exotan assortiment in onze webshop.