Specificaties
Merk | Foodsaver |
Artikelnummer | FSV100 |
Type | Slim Line vacumeermachine |
Materiaal | Kunststof |
Afmetingen (lxbxh) | 40,5 x 15,6 x 7 cm |
Gewicht | 2,6 kg |
Bediening | Knoppen |
Direct seal modus | Ja |
Indicator verlichting | Ja |
Extra | Tot 15x achter elkaar vacumeren |
Geïntegreerde rolinleg bepaling | Ja |
Nat- en droogfunctie | Ja |
Omschrijving
Met deze Foodsaver Slim Line vacumeermachine kunt u zowel natte als droge producten verpakt en gevacummeerd worden voor later gebruik. Zo blijven uw ingrediënten en maaltijd nog langer vers! De machine is zowel automatisch als handmatig te gebruiken. Bacteriën en schimmels komen tevoorschijn bij de aanwezigheid van zuurstof waardoor uw voedsel kan bederven. Iets vacuüm verpakken door middel van deze Foodsaver machine zorgt ervoor dat dat er geen zuurstof meer bij zit en de producten tot 5 keer langer vers blijven.
Door het ingebouwde uitlijningssysteem worden de zakken keer op keer correct geplaatst. Ook wanneer deze geplaatst worden in een haakse positie. Voedsel invriezen en opbergen in de koeling zijn twee voorname toepassingen. Ook garen op de sousvide-manier (langzaam garen van vacuümverpakt vlees, waardoor het zeer mals wordt) is met FoodSaver een eenvoudige handeling geworden. Ingevroren blijven door FoodSaver verpakte producten gevrijwaard van vriesbrand en uitdroging. Dit leidt ertoe dat de kwaliteit van het voedsel beter blijft, het zijn voedingswaarden behoudt en de hoeveelheid voedselverspilling gereduceerd wordt.
Door het ingebouwde uitlijningssysteem worden de zakken keer op keer correct geplaatst. Ook wanneer deze geplaatst worden in een haakse positie. Voedsel invriezen en opbergen in de koeling zijn twee voorname toepassingen. Ook garen op de sousvide-manier (langzaam garen van vacuümverpakt vlees, waardoor het zeer mals wordt) is met FoodSaver een eenvoudige handeling geworden. Ingevroren blijven door FoodSaver verpakte producten gevrijwaard van vriesbrand en uitdroging. Dit leidt ertoe dat de kwaliteit van het voedsel beter blijft, het zijn voedingswaarden behoudt en de hoeveelheid voedselverspilling gereduceerd wordt.