Naar boven

Jura D4 espressomachine - piano black

Art.nr
15221
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Specificaties

Product
Merk Jura
Artikelnummer 15221
EAN 7610917152216
Aantal koffie specialiteiten 5
Producten Espresso
2 x Espresso
Koffie
2 x Koffie
Heet water

Eigenschappen
Type koffiezetapparaat Espressomachine
Type koffie/vulling Koffiebonen
Poederschacht voor gemalen koffie Ja
Pulse Extraction Process (P.E.P.®) Ja
Variabele zetgroep Ja
Molen Meertraps Aroma G2- molen
Hogedrukpomp 15 bar
Thermoblok verwarmingssysteem 1
Intelligent watersysteem (I.W.S.) Ja
CLARIS filerpatroon Ja
Geïntegreerd spoel–, reinigings– en ontkalkingsprogramma Ja
JURA hygiëne: TÜV-gecertificeerd Ja
Energie Spaar Modus (E.S.M.) Ja
Programmeerbare uitschakeltijd Ja
Zero-Energy Switch resp. netschakelaar Ja
Heetwaterfunctie Ja

Bediening
Display Symbooldisplay
Programmeerbare en individueel instelbare waterhoeveelheid voor koffie Ja
Programmeerbare en individueel instelbare koffiesterkte (Niveaus) 3
Bereidingstemperatuur programmeerbaar (Niveaus) 2 (met J.O.E.)
Compatibel met J.O.E. Ja


Fysieke eigenschappen
Inhoud waterreservoir 1,9 liter
Inhoud bonenreservoir 200 gram
Koffieresidubak 16 porties
In hoogte verstelbare koffie–uitloop 64 – 110 mm
Kabellengte 1,1 meter
Kleur Piano black
Materiaal behuizing Kunststof
Gewicht 8,4 kg
Afmetingen (bxhxd) 28 x 34,5 x 41,5 cm
Spanning/vermogen 230 V ~ / 1450 W

Omschrijving

Deze Jura D4 espressomachine in de kleur piano black is Jura's eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie. Dit is ook te zien aan het elegante design van de automaat. De D4 is perfect voor de echte espresso liefhebber want de automaat focust zich op specialiteiten met zwarte koffie met niet te overtreffen volle smaak. Een machine die koffie kan serveren van koffiebarkwaliteit! 

Aroma
De AromaG2-molen maalt de koffiebonen voor elke bereiding altijd vers in de juiste fijnheid. De gepatenteerde variabele zetgroep beschikt over een capaciteit van 5 tot 16 gram. Hij zorgt steeds voor de ideale aanpersdruk en optimale bereidingsomstandigheden. Een top-innovatie, het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een waar vuurwerk van aroma’s. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje stromen, met als bekroning een karakteristieke fluweelzachte crèmelaag.

Bediening
Ook de bediening van deze D4 is eenvoudig maar elegant. Door licht drukken op de onmiddellijk te begrijpen symboolvelden wordt de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie gestart. Door twee bewegingen is het mogelijk om ook dubbele kopjes te zetten. Natuurlijk beschikt het apparaat ook over een heetwaterfunctie voor de theeliefhebbers. De automaat is voorzien van CLARIS Smart en levert het beste water voor een volmaakte smaak. Dankzij het intelligent watersysteem (I.W.S.®) kan de D4 automatisch herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer zijn capaciteit op begint te raken.

Uitgebreide functie
Als de D4 optioneel wordt uitgerust met Smart Connect, wordt zijn potentieel dankzij JURA Operating Experience (J.O.E.®) maximaal vergroot. Naast diverse mogelijkheden voor een individuele instelling wordt ook het spectrum aan specialiteiten uitgebreid met ristretto, espresso doppio en de licht verteerbare lungo Barista en caffè Barista. Ook kunnen desgewenst twee ristretti, twee espressi of twee kopjes koffie in één bereidingsproces worden gezet.