Naar boven

Jura 3-in-1 reinigingstabletten - 25 stuks

Art.nr
25045
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Omschrijving

Met deze Jura 3-in-1 reinigingstabletten reinigt, onderhoudt en beschermt u uw JURA volautomaat in één keer. Dat zorgt voor hygiënische reinheid, een verlengde levensduur – en perfect koffiegenot, kopje na kopje. Voor een gemakkelijk onderhoud beschikt elke volautomaat van JURA over een onderhoudsvrije zetgroep, die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Deze tabletten zorgen, in combinatie met het reinigingsprogramma, voor een grondige verwijdering van de koffievetten tussen de zetgroep en de koffie-uitloop. De tablet reinigt niet alleen, maar zorgt ook voor een beschermlaagje in alle leidingen waardoor het koffievet geruime tijd vertraagd wordt afgezet. Bovendien bieden zogeheten complexvormers een duurzame bescherming tegen mineraalafzettingen. Inhoud: 25 stuks.


Zo werkt het reinigingsproces

Fase 1: Reiniging
Zetgroep en bereidingszeef worden grondig gespoeld met heet water op een temperatuur van 80 °C. Daarbij verwijdert de uiterst effectieve formule van de reinigingstablet resten koffievet en -olie die de smaak en kwaliteit van de koffie kunnen verstoren.

Fase 2: Onderhoud
In een tweede fase, de onderhoudsfase, dichten speciale actieve bestanddelen de oppervlakken van de betreffende componenten af en voorkomen zo dat koffieresidu en koffievetten zich opnieuw afzetten.

Nieuwe fase 3: Bescherming
In de nieuw ontwikkelde derde fasebeschermen zogeheten complexvormers de volautomaat duurzaam tegen mineraalafzettingen. 

Instructie  
1. Plaats een bakje onder de koffie-uitloop.
2. Start het reinigingsproces zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.
3. Werp de tablet op het vereiste tijdstip, zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, in de vultrechter voor voorgemalen koffie.
4. Voor het verdere verloop gaat u te werk zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven

Ontek het gehele Jura assortiment in onze webshop.