Naar boven

Urban Cotton Wandkleed Her - 110x80 cm

Art.nr
WK029COM
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Merk Urban Cotton
Artikelnummer WK029CO-M
Type Wandkleed Her 
Maat Medium
Kleur Zwart, wit, grijs
Materiaal 100% organisch katoen
Afmetingen (lxb) 110 x 80

Omschrijving

De inspiratie van dit Urban Cotton wandkleed was het mystieke. De kunstenaar heeft onderzocht hoe iemand afgebeeld kon worden die zowel kracht als liefde uitstraalt. Dat werd een bijzondere studie waarin donkere materialen centraal stonden. De gesloten ogen geven het portret een contemplatieve sfeer. De gebruikte technieken zijn waterverf en gewassen inkt.

Voorbereiding
Urban Cotton heeft veel verschillende wandkleden. Een keuze maken is dan ook de eerste stap. Heb je je oog laten vallen op een mooi design? Dan is het tijd om een mooie plek te kiezen en het wandkleed op te hangen. Wil je een strak wandkleed zonder vouwen dan is het mogelijk om het wandkleed te strijken. Dit kan je het beste doen aan de achterzijde en met veel stoom. Aan de voorzijde strijken is ook mogelijk, maar leg dan een stuk (vochtig)katoen of linnen op het wandkleed ter bescherming. De temperatuur van het strijkijzer hoeft niet op maximum te staan. Kies daarna een mooie plek uit om het wandkleed op te hangen, waar het het beste tot zijn recht komt.

Wandkleed ophangen
De wandkleden zijn gemaakt van een zware stofkwaliteit. De zwaardere stof straalt warmte en klasse uit, maar vraagt ook een andere manier van het ophangen. Om de wandkleden optimaal tot hun recht te laten komen heb je de Urban Cotton wandstang ROD  in combinatie met de Urban Cotton Hooked ophangsysteem nodig om het wandkleed op te hangen. Zonder de ophangsysteem en de wandstang kan het niet aan de muur gemonteerd worden. Dit hoort bij elkaar.