Naar boven

Urban Cotton Wandkleed Depot - 145x190 cm

Art.nr
WK013CO
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Specificaties

Merk Urban Cotton
Artikelnummer WK013CO
Type Wandkleed Depot
Kleur Grijs, rood, zwart
Materiaal 100% organisch katoen
Afmetingen (lxb) 145 x 190 cm

Omschrijving

Met het Urban Cotton wandkleed Depot creëer je een industrieel gevoel in huis! De verlaten en verweerde treinstellen bieden zowel een ruimtelijk gevoel als veel detail. Je blijft naar de foto kijken en maakt met dit wandkleed echt een statement!

Voorbereiding
Urban Cotton heeft veel verschillende wandkleden. Een keuze maken is dan ook de eerste stap. Heb je je oog laten vallen op een mooi design? Dan is het tijd om een mooie plek te kiezen en het wandkleed op te hangen. Wil je een strak wandkleed zonder vouwen dan is het mogelijk om het wandkleed te strijken. Dit kan je het beste doen aan de achterzijde en met veel stoom. Aan de voorzijde strijken is ook mogelijk, maar leg dan een stuk (vochtig)katoen of linnen op het wandkleed ter bescherming. De temperatuur van het strijkijzer hoeft niet op maximum te staan. Kies daarna een mooie plek uit om het wandkleed op te hangen, waar het het beste tot zijn recht komt.

Wandkleed ophangen
De wandkleden zijn gemaakt van een zware stofkwaliteit. De zwaardere stof straalt warmte en klasse uit, maar vraagt ook een andere manier van het ophangen. Om de wandkleden optimaal tot hun recht te laten komen heb je de Urban Cotton wandstang ROD  in combinatie met de Urban Cotton Hooked ophangsysteem nodig om het wandkleed op te hangen. Zonder de ophangsysteem en de wandstang kan het niet aan de muur gemonteerd worden. Dit hoort bij elkaar.