Naar boven

Starbrite Teak Sealer 473 ml - natuurlijk licht

Art.nr
812116
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Star brite Teak Sealer gaat langer mee dan traditionele sealers. Hoog geraffineerde olie en polymeren zorgen voor UV-bescherming. De sealer is ontwikkeld voor een eenvoudige, druppelvrije toepassing en dus ideaal voor verticale oppervlakken. De geavanceerde polymeren helpen vocht te weren en kleur te behouden op teak en andere kostbare houtsoorten. Ideaal dus om uw tuinset of andere houten producten langer mooi te houden! 

Deze teak sealer heeft de kleur natuurlijk licht en een inhoud van 473 ml.

Oppervlak voorbereiden: Begin altijd met een schoon oppervlak. Voor sterk verweerd, grijs of zwart teak, grondig reinigen met Star brite® Teak Reiniger & Ontgrijzer. Het reinigt niet alleen het oppervlak en verbetert de nerf en de patina van het teakhout, maar opent ook de poriën van het hout, waardoor de sealer gelijkmatiger inwerkt en zorgt voor een maximale hechting en werking. Als er nog steeds vlekken of zwarte strepen achterblijven, gebruik dan een borstel terwijl het teak nat is om alle verkleuringen te verwijderen. Laat het teak volledig drogen voordat u de sealer aanbrengt.

Gebruiksaanwijzing: Meng de sealer door schudden of roeren. Gebruik na opening een mengstaafje om vaste stoffen op de bodem van het blik al roerend op te lossen. Breng het product aan met een foam brush in de richting van de houtnerf, met korte, gelijkmatige penseelstreken om een gelijkmatige afwerking te verkrijgen. Ga door met het aanbrengen over het hele oppervlak en eindig met streken op natuurlijke afbreekpunten, zoals een rand. Eenmaal voltooid, breng een tweede laag aan voor een gelijkmatige afwerking.