Naar boven

AeroCover beschermhoes zweefparasol H292x60/65cm

Art.nr
7978
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

De ademende stof van de AeroCover is waterbestendig, reduceert condensvorming en gaat schimmelvorming tegen. Zo kunt u nog langer genieten van uw mooie parasol en hoeft u deze niet telkens naar binnen te halen. De sterke maar lichtgewicht ripstop polyester hoes is makkelijk hanteerbaar en neemt weinig ruimte in beslag wanneer hij niet in gebruik is. Tevens beschikt de hoes over een rijgkoord met 2 stoppers voor een extra goede bevestiging. Ook heeft de hoes een handige ingenaaide stok om de hoes zodat hij makkelijk om de zweefparasol te plaatsen is zonder een trap te gebruiken. Het is wel erg belangrijk dat u de juiste maat hoes gebruikt. Let dus bij het aanschaffen van de hoes op de specificaties en of deze geschikt is voor uw parasol.

Een AeroCover hoes kan in principe niet lekken. Als er water doorheen komt dan is dit of een gebruikersfout of er zit een ander defect aan de hoes.
U zou het beste eerst de hoes tegen het licht kunnen houden en in de binnenzijde van de hoes kunnen kijken of er ergens licht doorheen komt, of dat er eventueel een andere scheur of losse naad te zien is.

Mocht dit niet het geval zijn dan wordt de hoes waarschijnlijk verkeerd gebruikt. U dient er altijd voor te zorgen dat water direct van de hoes af kan lopen en dat er genoeg afstand is tussen de hoes en het meubel/de kussens. Mocht er een waterzak op de hoes ontstaan of mocht de hoes direct op het meubel of kussens liggen dan kan de hoes niet meer ademen en komt er water door de hoes heen.
Daarnaast adviseren we om kussens nooit voor een langere periode onder de hoes te houden. Er ontstaat onder de hoes altijd enige vorm van condensvorming wat de kussens nat zal maken. Kussens kunnen binnen op worden geborgen in een daarvoor bestemde kussentas.