Naar boven

Platinum Falcon T1 zweefparasol 2,5x2,5 m - taupe

Taupe
Art.nr
7091E
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

In het kort

De Platinum Falcon T1 parasol is een vierkante parasol wat zorgt een klassieke en stevige uitstraling. Deze parasol heeft een antraciet frame en een taupe parasoldoek.

Specificaties

Merk Platinum
Type Falcon T1 parasol
Artikelnummer 7091E
Kleur Taupe
Materiaal  Polyester (220 grams) + water en vuilafstotende coating
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen doek (diameter) 2,5 x 2,5 meter
Afmetingen gesloten (hoogte) 2,49 meter
Afmetingen open (hoogte) 2,51 meter
Afmetingen mast  6,7 x 5 cm
Bedekkings oppervlakte 6,25 m2 
Stahoogte onder de parasol 1,94 meter
Geadviseerd voetgewicht 90 kg
Draaibaar Ja, 360 graden
Kantelbaar Ja, achterwaarts
Exclusief Parasolvoet en beschermhoes

Omschrijving

Het frame is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is erg stevig en heeft als grote voordeel dat het niet kan gaan roesten. Het parsasoldoek is gemaakt van 220 grams polyester wat valt onder stofklasse 2. Dit doek heeft een hoge mate van kleurechtheid en is getest in klasse 5-6 (goed - zeer goed).  Wij adviseren wel om een beschermhoes aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat de parasol langer mooi blijft en langer mee gaat. 

De Falcon T1 zweefparasol is voorzien van een voetpedaal waarmee deze 360 graden kan worden gedraaid. Zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen. Verder kan de parasol ook naar achteren worden gekanteld. Deze functie komt goed van pas bij een laagstaande zon.  

De Platinum Falcon zweefparasol wordt geleverd exclusief parasolvoet. Dit omdat er meerdere opties mogelijk zijn. Wij adviseren om bij de Falcon parasol een voet van 90 kg te gebruiken. Deze is zowel leverbaar in een variant met als zonder wielen. Daarnaast kan er worden gekozen voor een ingraafvoet. Deze heeft als voordeel dat hij geen ruimte inneemt op je terras.