Naar boven

Maison Berger geurstokjes - Kitchen

Art.nr
6170
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

De bloemige geur van dit parfum is op een speciale manier ontwikkeld, waardoor etensgeuren verleden tijd zijn. Het parfum bevat frisse topnoten van basilicum en mandarijn die zich mengen met de bloemige hartnoten. Om de geur kracht te geven is er een vleugje amber toegevoegd. Zo maakt u een einde aan vervelende etensgeuren in uw keuken! 
  • Topnoten: basilicum en mandarijn
  • Hartnoten: rozen en lavendel
  • Basisnoten: amber en kostbare houtsoorten
Maison Berger geurstokjes werking
De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: de originele 500 ml. en 1 liter navullingen kunnen niet gebruikt worden in combinatie met de geurstokjes, maar alleen met jouw Lampe Berger geurbrander!

Specificaties
Inhoud: 125 ml
Aantal: 8 geurstokjes
Materiaal: Olie , Glas , Polymeer
Afmetingen (lxbxh): 7 x 7 x 24 cm