Naar boven

Maison Berger geurstokjes - Cotton Caress

Art.nr
6187
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Wie houdt er niet van de geur van vers gewassen katoen? Nu kunt u die geur en de bijbehorende comfortabele sfeer ook in huis halen met deze geurstokjes. De poederachtige geur opent met toptonen die zorgen voor een intense puurheid. Deze topnoten smelten perfect samen met het bloemig har waardoor er een lichte en frisse geur ontstaat. De baisnoten geven een warme en zoete geur om het comfortabele gevoel te versterken. De Maison Berger geurstokjes Cotton Caress is een schitterende combinatie van zoetheid met de frisheid van oranjebloesem. 
  • Topnoten: rozen, aldehyden en frisse noten
  • Hartnoten: oranjebloesem en poederachtige noten
  • Basisnoten: cederhout, muskus en vanille

Maison Berger geurstokjes werking

De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: de originele 500 ml. en 1 liter navullingen kunnen niet gebruikt worden in combinatie met de geurstokjes, maar alleen met jouw Lampe Berger geurbrander!

Specificaties
Inhoud: 125 ml
Aantal: 8 geurstokjes
Materiaal: Olie , Glas , Polymeer
Afmetingen (lxbxh): 7 x 7 x 24 cm