Naar boven

Maison Berger navulling geurstokjes 200 ml - Vanilla Gourmet

Art.nr
6033
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Dit huisparfum Vanilla Gourmet heeft een heerlijke romige geur welke opent met topnoten van steranijs en rum. Het hart van de geur ontwikkeld zich daarna met vanilleboon die geassocieerd wordt met de complexe twist van vanille-likeur. De kruidige basisnoten versterken het heerlijke warme gevoel wat je krijgt van dit huisparfum.
  • Topnoten: rum en anijs
  • Hartnoten: vanille-likeur en vanilleboon
  • Basisnoten: cacao, tonkabonen en muskus 

Maison Berger geurstokjes werking
De geurstokjes zijn ontwikkeld als aanvulling op de bekende geurbranders van Lampe Berger. De katalytische branders zuiveren jouw huis van zowel bacteriën als ongewenste luchtjes, terwijl de geurstokjes je huis parfumeren met een intense geur. De geurstokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Voor het gebruik hoef je alleen de van polymeer gemaakte stokjes in de houder te stoppen. Wel wordt er aangeraden om de aller eerste keer met slechts vier stokjes te beginnen, zodat je zelf de juiste intensiteit kunt bepalen. Na ongeveer zes weken kan je de houder bijvullen met één van de verschillende 200 ml. huisparfum navullingen. Een nieuwe houder kopen is dus niet meer nodig. Wel dien je de stokjes te vervangen indien je een ander huisparfum wilt gebruiken. Ervaar zelf het gemak van de Maison Berger geurstokjes werking en bestel snel in onze webshop!

Let op: deze navulling kan niet gebruikt worden in combinatie met de Lampe Berger brander, maar alleen met jouw Maison Berger geurstokjes! 

Specificaties
Inhoud: 200 ml
Geschikt voor: geurstokjes
Materiaal: Olie
Afmetingen (lxbxh): 3,7 x 7 x 15,5 cm