Naar boven

Maison Berger Autoparfum Navulling Anti-Odour Tabaksluchtjes - 2 stuks

Art.nr
6418
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Vieze tabakgeuren in je auto? Geniet weer van een frisse lucht in je auto dankzij deze geur, waarvan de delicate houtachtige noten de onaangename geur van tabak in jouw auto neutraliseren.
Deze navulling is te gebruiken met de autodiffuser van Maison Berger Paris en verspreidt vier tot zes weken lang een houtachtig parfum met noten van cederhout, dennenbalsem en amber dat de werking van van de moleculen versterkt die de onaangename tabaksluchtjes tegen gaan en ervoor zorgen dat jouw auto gehuld is in een oase van frisheid.

Noten
Topnoten: cedarhout
Hartnoten: cedarhout en balsem
Basisnoten: amber en cedarhout

Maison Berger auto diffusers
Met de Maison Berger Autoparfums ruikt jouw auto altijd lekker. Het werkt heel makkelijk. Je klikt de de auto diffuser eenvoudig vast op het luchtrooster van jouw auto en de diffuser doet zijn werk! De geur gaat ongeveer zes weken mee. Daarna vul je de diffuser weer aan met een van vele autoparfum navullingen. Bekijk ook onze uitgebreide collectie autoparfums.

Let op: de auto diffusers zijn alléén na te vullen met originele Maison Berger auto diffusers navullingen. De 200ml, 500ml en 1 liter Lampe Berger navullingen zijn hier niet geschikt voor.