Naar boven

LetzQ spit 13"- 33 cm. voor Big Green Egg Small/Minimax

Art.nr
1070
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Het LetzQ Rotisserie draaispit is de nieuwe musthave voor de kamado barbecue! Het spit en elektrische motor van 4 watt, grill je in een handomdraai o.a. een heerlijk sappig kippetje!
Het spit is gemaakt van duurzaam 304 ‘stainless steel’, de aandrijving kan maximaal 15 kilo rond draaien. Super handig is het handvat waardoor je het spit altijd kan verwijderen zonder dat je een hitte handschoen nodig hebt.

Door de constante, vaste draaisnelheid blijven de natuurlijke vleessappen behouden en gaart het vlees gelijkmatig binnen de keramische wanden van de Kamado barbecue. De stille elektromotor is krachtig genoeg om het spit aan te drijven compleet met een kip, riblappen of varkensschouder. De LetzQ draaispit heeft een opvallende wigvorm, zodat het deksel volledig afsluit en de hitte optimaal wordt vastgehouden. Het robuuste draaispit is makkelijk te monteren en voorzien van instelbare vorken.

Het LetzQ draaispit is geschikt voor een 13 inch" / ca. 33 cm kamado (afmeting rooster) en past o.a. op de Big Green Egg MiniMax, Small en Bastard Compact.

Inhoud verpakking:
  • Spit ring 13 inch
  • RvS spit met 2 vorken
  • Speciale sleutel voor goed aandraaien moer van de vorken
  • Motor (220-240 volt) incl. 1 meter snoer
  • 2 jaar garantie