Naar boven

Platinum Riva parasol Ø4 m - wit

Wit
Art.nr
7112A
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel
169,00 119,00
Showmodel, afhalen in de winkel
Deel dit artikel

Specificaties

Merk Platinum
Type Riva parasol
Artikelnummer 7112A
Kleur Wit
Materiaal  Polyester (220 grams) + water en vuilafstotende coating
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen doek (diameter) 4 meter
Afmetingen gesloten (hoogte) 2,72 meter
Afmetingen open (hoogte) 2,72 meter
Afmetingen mast (Ø) 4,8 cm
Bedekkings oppervlakte 12,56 m2
Stahoogte onder de parasol 2,10 cm
Geadviseerd voetgewicht vanaf 60 kg.
Draaibaar Nee
Kniksysteem Nee
Exclusief Parasolvoet en beschermhoes

Omschrijving

Het laatste showmodel in onze winkel, alleen afhalen mogelijk. Bezorgen is na overleg mogelijk.

Deze Platinum Riva parasol heeft een doek met een diameter van 4 meter en een witte kleur. De moderne en stijlvolle parasol beschikt over een easy-up opdraaimechanisme (in een handomdraai je parasol opzetten), doekspanners en een stevige, deelbare mast. Deze mast, ofwel het frame, is gemaakt van aluminium. Voordelen hiervan zijn dat het materiaal niet kan roesten, licht van gewicht is en stevig is. Het doek van de Riva parasol is gemaakt van stevig en Uv-bestendig 220 grams 100% polyester zodat je goed beschermd bent tegen de zon. 

Handig kniksysteem
De Riva parasols van B 300 x D 200, B 250 x D 200, B 250 x D 250 en Ø 300 cm hebben een kantelbare mast. Zo heb je de hele dag door een heerlijke schaduwplek. De 275 x 275, Ø 350 en Ø 400 cm parasol zijn niet kantelbaar en hebben een dikkere mast. De stok is deelbaar zodat je de parasol compact opbergt.

Onderhoud
Wanneer je de parasol niet gebruikt, adviseren we om hem in te klappen en te beschermen met een stevige parasolhoes. Een parasolhoes en een parasolvoet worden standaard niet meegeleverd, maar kun je wel optioneel bijbestellen. 
Wij adviseren een Rome parasolvoet van 60 kg. De middenstok van deze Platinum Riva parasol heeft een diameter van 48 mm. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van een parasolvoet of als je een bestaande parasolvoet hebt waar je deze parasol in wilt plaatsen.

Ontdek alle stokparasols en het gehele Platinum assortiment in onze webshop.