Naar boven

Weber Houtskoolbarbecue Master Touch - GBS Premium E-5775 57 cm

Art.nr
17401004
Merk:
Voorraad:
De voorraad in de webshop kan afwijken van onze winkel.
Levertijd:
1-2 werkdagen

Specificaties

Merk Weber
Product Houtskoolbarbecue
Kleur Zwart
Gewicht 24 kg
Afmetingen BxDxH 65cm x 76cm x 100cm
Barbecue soort Kogelbarbecue
Materiaal Email, Staal
Dekselthermometer Ja
Ontsteking Houtskool/Briketten
Warmhoudrek Nee
Werkblad Nee
Wielen Ja
Ophanghaken Ja
Kookruimte 8-12 personen

Omschrijving

Een ware masterchef
Dé master op barbecuegebied! Met de Master Touch Premium SE schroei je eerst die heerlijke steak dicht – mét schroeipatroon, dankzij de meegeleverde Sear Grate – om de barbecue daarna om te toveren tot een rookoven voor het langzaam roken van ribbetjes.
 
Van alle gemakken voorzien
De Master Touch heeft een aantal handige extra’s. Zo komt de barbecue met een houtskoolring en diffuser-systeem, perfect voor eenvoudig roken én efficiënt brandstofverbruik. Ook handig is het scharnierende deksel dat je eenvoudig opent en sluit.
 
Gourmet Barbecue System (GBS) rooster
De Master Touch is voorzien van een uniek, RVS grillrooster. De zijkanten van het rooster zijn scharnierend, waardoor je op elk moment briketten bijvult zonder het rooster van de ketel te halen. Nog mooier is het Weber Gourmet Barbecue System (GBS): het middenstuk is uitneembaar en te vervangen door een ander kookaccessoire uit het Weber GBS assortiment.
 
One-Touch reinigingssysteem
Dankzij het One-Touch systeem is schoonmaken een fluitje van een cent. Met slechts één beweging aan de hendel onder de ketel verdwijnt al het as van de ketel in de asopvangpan.