Naar boven

Platinum Riva parasol Ø350 cm - Wit

Wit
Art.nr
7110A
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Omschrijving

Deze moderne en strakke parasol van Platinum zal prachtig in uw tuin of terras staan en zorgt voor een fijne schaduwplek. De Riva parasol is voorzien van een easy-up opdraaimechanisme (in een handomdraai je parasol opzetten), doekspanners en een stevige, deelbare mast.  De parasol is uitgevoerd met een 220 grams wit polyester doek met waterafstotende coating.

Tip: Houd uw parasol als nieuw en bescherm deze af met een AeroCover ademende parasolhoes wanneer u deze niet gebruikt. De parasol wordt zonder voet geleverd. Wij adviseren deze parasol op een parasolvoet van minimaal 40 kg te plaatsen.

De Riva parasol heeft een 220 grams polyester parasoldoek. Dit doek is rond en heeft een doorsnede van 350 cm. De mast, ofwel het frame, is gemaakt van aluminium. Voordelen hiervan zijn dat het materiaal niet kan roesten, licht van gewicht is en stevig is. 

Welke parasolvoet heb ik nodig voor de Platinum Riva parasol 350 cm.?
De middenstok van de Platinum Riva parasol heeft een diameter van 48 millimeter. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van een parasolvoet of als je een bestaande parasolvoet hebt waar je deze parasol in wilt plaatsen.
Denk ook aan de locatie waar de parasol komt te staan. Als de parasol op een plaats komt te staan waar veel wind is dan is het raadzaam om te kiezen voor een parasolvoet van 60 kg. Is dit niet het geval dan is een parasolvoet van 40 kg. ook prima. 

Heb je nog vragen over de Platinum Riva parasol? Bel of mail ons. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe parasol.