Naar boven

Platinum Riva parasol Ø3,5 m - antraciet

Antraciet
Art.nr
7110
Merk:
Levertijd:
Afhalen in de winkel

Specificaties

Merk Platinum
Type Riva parasol
Artikelnummer 7110
Kleur Antraciet
Materiaal  Polyester 
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen doek (diameter) 3,5 meter
Afmetingen (hoogte geopend) 2,62 meter
Afmetingen (hoogte gesloten) 2,62 meter
Diameter stok Ø 4,8 cm
Oppervlakte 9,62 m2
Stahoogte onder de parasol 2,02 meter
Draaibaar Nee
Kantelbaar Nee
Exclusief Parasolvoet en beschermhoes
Advies gewicht voet 60 kg

Omschrijving

Deze Platinum Riva parasol heeft een doek met een diameter van 3,5 meter en een antraciet kleur. De moderne en stijlvolle parasol beschikt over een easy-up opdraaimechanisme (in een handomdraai je parasol opzetten), doekspanners en een stevige, deelbare mast. Deze mast, ofwel het frame, is gemaakt van aluminium. Voordelen hiervan zijn dat het materiaal niet kan roesten, licht van gewicht is en stevig is.  Het doek van de Riva parasol is gemaakt van stevig en Uv-bestendig 220 grams 100% polyester zodat je goed beschermd bent tegen de zon. 

Tip: Houd uw parasol als nieuw en bescherm deze af met een AeroCover ademende parasolhoes wanneer u deze niet gebruikt. De parasol wordt zonder voet geleverd. Wij adviseren deze parasol op een parasolvoet van minimaal 40 kg te plaatsen.

Welke parasolvoet heb ik nodig voor de Platinum Riva parasol 350 cm.?
De middenstok van de Platinum Riva parasol heeft een diameter van 48 millimeter. Houd hier dus rekening mee bij het bestellen van een parasolvoet of als je een bestaande parasolvoet hebt waar je deze parasol in wilt plaatsen. Denk ook aan de locatie waar de parasol komt te staan. Als de parasol op een plaats komt te staan waar veel wind is dan is het raadzaam om te kiezen voor een parasolvoet van 60 kg. Is dit niet het geval dan is een parasolvoet van 40 kg. ook prima. 

Heb je nog vragen over de Platinum Riva parasol? Bel of mail ons. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe parasol.

Ontdek alle stokparasols en het gehele Platinum assortiment in onze webshop.