Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

123-products unilube contact- en (natte) rubberspray

Art.nr
60407760
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Unilube contactspray is een smeermiddel voor bewegende delen die direct in contact komen met vocht, zoals de rubbers van het chemisch toilet. Door het hoge percentage van Culvan® zal Unilube zorgen voor een langdurige, enigszins vette, smering van metalen, kunststoffen en rubberen oppervlakken. Uitermate geschikt voor de verbindingsstekker van auto en caravan. Deze zal met de vochtverdrijvende eigenschap, minder corroderen. Spuit de auto en caravan verbinding voor- en na gebruik in met de Unilube, dit zorgt ervoor dat de roest en corrosie zoveel als mogelijk wordt voorkomen, dus gemakkelijk aankoppelen en minder storingen.

Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik. Unilube opsprayen en eventueel gelijkmatig verdelen. De Unilube niet gebruiken voor raam- disselbak en deurrubbers. Deze kunnen hierdoor na langdurig stilstaan gaan verkleven. Gebruik hiervoor de Sekalube™.

Alle bewegende delen regelmatig sprayen. Dit zal zeker de werking ten goede komen en verlengt de levensduur. Juist de delen die nat worden en waar kalkafzetting plaats kan vinden.